Hammerfest

Hammerfest

mandag 29. juni 2015

Hammerfest - en by å bo i


Velkommen til vår blogg om Hammerfest.

Hammerfest en by i rivende utvikling. Det er et lokalsamfunn med stor tro på framtiden, der man kan dra nytte av egne og hverandres erfaring, for å skape nye muligheter sammen.

Vi vil på denne bloggen synliggjøre mulighetene i Hammerfest, og fortelle de gode historiene.


Prosjektet "Hammerfest - en by å bo i" skal synliggjøre Hammerfest sine kvaliteter og tilbud. Dette skal gjøres gjennom tre strategier:

  1. Informasjon og markedsføring
  2. Rekruttering
  3. Trivsel og inkludering
Vi skal holde kontakten med studentene fra Hammerfest. Dette gjør vi blant annet gjennom Karrierevorspiel, som er et årlig arrangement for studentene i Hammerfest. I tillegg har vi fått noen flotte Hammerfestambassadører på de ulike studiestedene. Disse skal framsnakke Hammerfest, og bidra i rekrutteringen til byen.

Vi ønsker at de som flytter til Hammerfest skal føle seg velkommen. Derfor viderefører vi nå arrangementet "ny i byen". I tillegg til arrangementet som har vært gjennomført årlig på Arktisk kultursenter, ønsker vi nå å etablere mindre møteplasser for denne målgruppen. 

Ikke minst så ønsker vi å fortelle utflyttede Hammerfestinger om det som skjer i byen vår. Dere er gode ambassadører for byen!

Følg oss gjerne videre på bloggen, og på vår Facebookside her.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar